11 kilometrelik elmalık yolunda sona doğru

Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Caddesi’ne alternatif olan ve Çevre Yolu’na bağlantı sağlayan Elmalık Yolu’nda ki asfaltlama çalışmaları sürüyor. 11 kilometrelik yolun kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 03.12.2025 09:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

 

 

Van’da caddelerin trafik yükünü azaltacak hamleler yapan Van Büyükşehir Belediyesi, önemli bir yol yatırımını daha hayata geçiriyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nca hummalı bir çalıma yürütülen ve büyük bir kısmı belediyenin idari işgücü ile yapılan Elmalık Yolu’nda, bir yandan kaldırım ve orta refüj imalatı yapılırken, bir yandan da sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Edremit ilçesinde bulunan Sevgi Evleri’nden başlayarak, İŞGEM yerleşkesine kadar devam 11 kilometrelik yolda istinat duvarı, drenaj hattı, orta refüj, kaldırım, altyapı ve üstyapı çalışmaları, sıcak asfalt ile ağaçlandırma çalışması yapılıyor. 10’larca araç ve personelin yoğun bir mesai harcadığı yolun kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.