betine giriş betine

Yılmaz Kılıç seçim çalışmalarını sürdürüyor

İpekyolu Belediye Başkanlığı için Saadet ve Gelecek Partisi'nin ortak adayı olan Yılmaz Kılıç, seçim çalışmalarını "Bu şehrin sahibi sensin" mottosuyla sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 09:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

 

Her gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Adayı Kılıç, son olarak MÜSİAD Van Şubesi'ni ziyaret etti. MÜSİAD Van Şubesi'ni ziyaret eden Yılmaz Kılıç, Şube Başkanı Ertuğrul Balibay ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu. Ziyarette, Kılıç projelerini detaylı bir şekilde anlatırken, MÜSİAD heyetine nazik kabullerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaret sırasında Yılmaz Kılıç, İpekyolu ilçesinin geleceği için önerdiği projeleri detaylı bir şekilde aktardı. MÜSİAD heyetiyle gerçekleştirilen istişarelerde, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınması için yapılacak çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyaretin sonunda Yılmaz Kılıç, MÜSİAD heyetine nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederek, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi. Kılıç, İpekyolu'nun daha güzel yarınlara ulaşması için her kesimin katkısını önemsediğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.