betine giriş betine

Van’da operasyon: 6 kilo amonyum nitrat ve 102 tüp ele geçirildi

Van’ın Çatak ilçesinde PKK/KCK terör örgütü tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınaklarda 102 adet tüp, 6 kilogram amonyum nitrat ve 15 metre elektrik kablosu ele geçirildi.

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 11:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

 

  Van Valiliğinden yapılan açıklamada, 24 Temmuz 2023 tarihinde Van İl Jandarma Komutanlığı timlerince Çatak ilçesi Karataş çukurları kırsalında PKK/KCK terör örgütü tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınaklarda arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan aramada 102 adet tüp, 6 kilogram amonyum nitrat, 15 metre elektrik kablosu, 3 adet akü ve muhteviyatı ile çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirilmiş olup, tespit edilen barınak ve sığınaklar kullanılmaz hale getirilerek, ele geçirilen malzemeler yerinde imha edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliği için terörle mücadele çerçevesinde operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.