betine giriş betine

Celal Şevgin: “Van’da kazandık, Van’a yatırıma devam edeceğiz”

Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin, Van’ın kalkınması için üretim ve istihdam oluşturmaya devam ettiklerini belirterek, “Tek hedefimiz kentimizin kalkınması içindir” dedi.

Ekonomi Yayın: 09 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2023 11:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Yaklaşık 50 yıla yakındır Van’da yatırım, istihdam, üretim ve ihracat yapan Şevginler Group, 4 şirketle 250 civarında istihdam sağlarken, 1000’e yakın noktada ürünlerini bayiler aracılığıyla vatandaşa ulaştırıyor. Şimdiye kadar group bünyesinde 200 kişinin emekli olmasını sağlayarak Van’da bir ilki gerçekleştiren Şevginler Group, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kent ekonomisinin kalkınması ve istihdamın arttırılması için yatırımlarını sürdüren Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve Meclis Başkanı Turan Avcı’yı ziyaret etti. Ekonomi konularının görüşüldüğü ve fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından Celal Şevgin; MÜSİAD Van Şube Başkanlığına geçerek Başkan Ertuğrul Balibay, Genç MUSİAD Başkanı Burak Gültepe ile MUSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Faruk Tasan ve Yunus Özkan ile bir araya geldi. Burada da tecrübelerini anlatarak ekonominin kalkınması için fikirlerini dile getiren Celal Şevgin, tek hedeflerinin Van’ın kalkınması olduğunu söyledi. Yatırımlarını Van’a yaptığını ve Van’a istihdam sağladığını ifade eden Şevgin, yatırımlarıyla Şevginler markasını halkın hizmetine sunduğunu belirtti.

  Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileyen Celal Şevgin, “Şevginler Group olarak biz de ilk günden itibaren yaraların sarılması için desteklerimizi sunduk. Gıda yardımının yanı sıra üreticilerimiz için de hayvan yemi desteğimizi sunmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bundan sonra da Şevginler Group olarak üzerimize düşeni yerine getirerek yaraların bir an önce sarılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.