betine giriş betine

Süleyman Oflas gönüllere dokunmaya devam ediyor

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürerek gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Siyaset Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

  AK Parti'nin Tuşba ilçesi için belirlediği belediye başkan adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Oflas, ilçedeki vatandaşlarla buluşarak projelerini tanıtıyor ve destek talebinde bulunuyor.

  Süleyman Oflas'un seçim çalışmalarını sürdürme kararlılığı, Tuşba ilçesindeki seçim atmosferini de hareketlendirdi. Oflas, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşıyor ve ilçenin geleceği için vizyonunu ortaya koyuyor.

  Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Oflas, Tuşba ilçesindeki seçmenlerin nabzını tutarak onların beklenti ve taleplerini dikkate alıyor. Sahada gerçekleştirdiği etkinliklerle ilçe halkıyla doğrudan temas kuran Oflas, onların güvenini kazanmayı sürdürüyor.

  AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas'ın seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürme çabası, ilçedeki siyasi dinamizmi ve seçim heyecanını artırıyor. Oflas'ın kararlı ve etkili liderlik yaklaşımı, Tuşba ilçesinin geleceği için halk arasında umut verici olarak yorumlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.