betine giriş betine

VASKİ’den zorunlu su kesintisi uyarısı

Van Büyükşehir Belediyesi VASKİ Genel Müdürlüğü, kentteki bazı mahallelerde zorunlu su kesintisine gidileceğini duyurdu.

Yaşam Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 16:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

  VASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde bulunan 800’lük içme suyu şebeke hattında meydana gelen ani arıza nedeniyle; Şerefiye, Vali Mithat Bey, Bahçıvan, Akköprü, Alipaşa, Beyüzümü ve İstasyon mahallelerinde 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü (bu gece) 23.00’dan başlayarak 20 Temmuz 2023 Perşembe günü (yarın) saat 04.00’a kadar zorunlu su kesintisine gidilecektir. Yapılacak çalışmanın hızlı ve programlı bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Meydana gelen ani arızanın onarılmasıyla birlikte sular verilecektir. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.