betine giriş betine

Anadolu Ateşi Van'a geliyor!

Halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleri ile sentezleyen Anadolu Ateşi, şubat ayı boyunca İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Elazığ ve Van'da seyircilerle buluşacak.

Sanat Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 15:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Temel konsepti medeniyetler buluşması olan Anadolu Ateşi’nin halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleri ile sentezleyerek sunduğu çarpıcı görsel şölen, İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Elazığ ve Van’da seyircilerle buluşacak. 3000 halk dansı figürünü ve halk müziğini içinde barındıran gösterinin biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Anadolu'nun binlerce yıllık kültür ve tarih mozaiğinin barışla harmanlanan ateşini tüm dünyaya tanıtmayı hedefleyen gösteri, 24 Şubat’ta Van 100. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda sahne alacak.

 

Mustafa Erdoğan imzasını taşıyan Anadolu Ateşi, 2002 yılında dünya turnesine başladı, 106 ülkede 5000’den fazla gösteri ile 47 milyonu aşan sanatseverle buluştu.

Bugüne kadar yapılan yurtdışı turneleri ve tanıtım çalışmalarıyla dünyanın sayılı dans toplulukları arasında yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.