betine giriş betine

Zahir Kandaşoğlu, heyetiyle İran’da

Vanlı iş adamı Zahir Kandaşoğlu, beraberindeki heyetle İran’da ziyaretlerde bulundu.

Ekonomi Yayın: 14 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.04.2024 16:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Zahir Kandaşoğlu, beraberindeki heyetle İran’da yaptığı ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İran’da olduklarını ve İran’da çok güzel bir hava bulunduğunu ifade eden Kandaşoğlu, “Zulüm edenler kim, hangi ülke varsa Allah onları kahr-u perişan eylesin… Yıllardır hep İran’a gidip geliyoruz. Van ile işbirliği için hiçbir zaman bu şekilde hazır değildiler, fakat şu an çok ciddi ve kararlı gördüm. İnşallah bundan sonra ticaret alanında büyük ataklar yaparız. Çünkü gerçekten İran’da tüm siyasilerinden sivil toplum örgütlerine, üniversitelerinden resmî kurumları ve halkına kadar tam destek var. Yıllardır yanlış yaptıklarının farkına varmışlar” ifadelerini kullandı.

  İran’daki ziyaretlerinin ikinci günün de ise ilk ziyaretini Türkiye’nin Urumiye Başkonsolosu Adil Cüneyt Akbal’a gerçekleştiren Kandaşoğlu, “Öncelikle misafirperverliğinden ötürü Başkonsolosumuza teşekkür ederiz. Türkiye ve İran arasındaki ticaretin geliştirilebilmesi adına istişarelerimizden memnuniyet duyduğumu bir kez daha aktarıyorum. Sınır kapılarının tam kapasiteli bir şekilde ticari olarak çalışması Türkiye’ye ve İran’a çok iyi gelecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.