betine giriş betine

Süleyman Oflas’tan seçim bürosu açılışına davet

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, pazartesi günü yapacakları seçim bürosu açılışına tüm ilçe halkını davet etti.

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

  Açıklamalarda bulunan Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, 19 Şubat Pazartesi günü saat 13.00’da Vali Mithatbey Mahallesi Oğuz Sokak Et ve Süt Kurumu karşısı Çağdaş Sitesi yanında ilçe seçim bürolarının açılışını yapacaklarını duyurdu. Seçim bürosu açılışına tüm ilçe halkını davet eden Süleyman Oflas’ın, seçim sürecindeki hedefleri ve projeleri hakkında da bilgi vermesi bekleniyor.

 

  Tuşba halkını açılışa davet eden Oflas, “AK Parti'nin Tuşba ilçesi için belirlediği belediye başkan adayı olarak sizlerle birlikte olmak ve seçim büromuzun açılışını gerçekleştirmek benim için büyük bir onurdur. Bu seçim bürosu, Tuşba ilçemizin geleceği için önemli bir adımı temsil ediyor. Burası, bizim ilçemizin kalkınması ve refahı için bir araya gelerek çözümler üreteceğimiz, fikir alışverişinde bulunacağımız bir merkez olacak. Burada, sizlerin talep ve beklentilerini dinleyerek ilçemizin her alanda daha da ileriye gitmesi için çalışmalar yapacağız. Sevgili hemşehrilerim, bu seçim bürosunun açılışını sizlerle birlikte gerçekleştirmekten dolayı büyük bir mutluluk duyacağım. Sizlerin desteği ve katkılarıyla Tuşba ilçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için çalışacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu nedenle, sizleri pazartesi günü saat 13.00’da gerçekleştireceğimiz seçim bürosu açılışımıza davet ediyorum. Hep birlikte, ilçemizin geleceği için yeni bir başlangıç yapalım ve birlikte güzel işlere imza atalım” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.