betine giriş betine

Burhan Kayatürk’ten depremin yıl dönümü mesajı

AK Parti Van Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Burhan Kayatürk, 23 Ekim’de 2011’de meydana gelen Van depreminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yaşam Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

 

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, mesajında, 644 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan depremin acısını hala yüreklerinde hissettiğini söyledi. Türkiye’nin deprem bölgesi olduğunu ve 6 Şubat’ta ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremde de binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiğini hatırlatan Burhan Kayatürk, “Ülkemizde depreme dayanıklı yapılar, şehirler meydana getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bütün deprem şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.