betine giriş betine

Başkan Halil Tandoğan: “Bu fuarlar yanlıştır, hatadır”

Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Gıda Toptancılar ve Perakendeciler Komite Başkanı Halil Tandoğan, ulusal marketlerin baskısı yetmezmiş gibi şimdi de fuarların yerel esnafa sıkıntı oluşturduğunu söyledi.

Ekonomi Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 13:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

 

Van Ticaret Sanayi Odası Gıda Komitesi Başkanı ve Gıda Grubu Meclis Üyesi Halil Tandoğan, gıdada sıkışan pazarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tandoğan, “Ulusal marketler yerel esnafı zor durumda bıraktığı gibi bu sorunlarla ilgili hiçbir önlem alınmamaktadır. Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kadar ulusal market bulunmamaktadır. Esnafımızın tam iş yapacağı Ramazan öncesi bugünlerde üzerine bir de yöresel ürünler fuarı diye bir fuar açılıyor. Bu fuar tam 10 gün sürüyor. Bu fuar kime hizmet ediyor? Bu fuar kime yarıyor? Bu fuar kentin ekonomisine ne faydası var? Hiç kimseye hizmet etmemekle beraber kalitesiz, sağlıksız ve fahiş fiyatlara ürün satılmaktadır. Bu fuarların olmasına karşıyız. Piyasada toplanan canlı parayı alıp götürülmektedir. Bu fuarlar yanlıştır, hatadır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.