betine giriş betine

Adaylığı açıklanan Süleyman Oflas’a yoğun ilgi

AK Parti’nin Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, adaylığının dün açıklanmasının ardından esnaf ziyaretlerine başladı.

Siyaset Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 17:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

 

Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Erdal Baran ve partililerle Marangozlar Sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Şehrin ticaret hayatının nabzını tutarak iş dünyasının beklentilerini ve sorunlarını dinleyen Süleyman Oflas, sadece destek talebinde bulunmakla kalmayarak aynı zamanda Tuşba İlçesi’nin geleceği için planladığı projelerini de paylaşıyor. İş dünyasının beklentilerini dikkate alarak hazırladığı projeleri esnafın da katkı ve görüşlerini alarak şekillendirme çabası içinde olduğunu ifade eden Oflas, gün boyu ziyaretlerini sürdürdü.

  Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf ise Oflas'ın kendilerini dinlemesi ve projelerini paylaşması karşısında mutlu olduklarını söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.