betine giriş betine

Başkan Adayı Oflas, Tuşba’nın sorunlarını Bakan Yumaklı’ya iletti

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, “Tuşba’da Tarımsal Sorun, Sıkıntı ve Projeler” başlıklı dosyasını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya iletti.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 13:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 Yaptığı ziyaretler, yürüttüğü çalışmalar, hayata geçireceği projeler ve çözüm odaklı çalışmalarıyla adından söz ettiren AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, ilçede tarımsal faaliyetlerin artması için de kolları sıvadı. Önceki hafta ilçede tarım ve hayvancılığın yetki ve sorumluluğundaki kamu, kurum ve kuruluşlarla görüşmelerde toparladığı, sahada ve gittiği mahallelerden aldığı talepleri ve Tuşba için projelerini derleyen Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, Tarım Bakanının kente ziyaretinde bu sorun ve sıkıntılara değindi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tuşba İlçe seçim bürosunu da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Adayı Oflas, Tuşba'nın tarım alanında çok önemli bir konumda yer aldığını ve toprağının verimli olduğunu ifade etti. Bakan Yumaklı'ya, sorun ve sıkıntılar ile talepler konusunu anlatan Oflas, hazırladığı dosyayı da Bakan Yumaklı'ya teslim etti.

Bakan Yumaklı ise Van'da ve Tuşba'da olmaktan mutlu olduklarını belirterek, Başkan Adayı Oflas'a başarılar diledi. Tuşba’nın kararını AK Belediyecilikten yana verdiğini gördüklerini ifade eden Bakan Yumaklı, "Sayın Cumhurbaşkanımız 'Biz bu millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik' dedi ve 20 yılı aşkın süredir bu şekilde çalışıyor ve hizmet ediyor. Bizlerde millete hizmet yolunda çok çalışacağız. Hep beraber Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz. Ziyaretimizde Süleyman Başkan ilçemizin dosyasını bizlere teslim etti. Bizde her sıkıntı ve sorunla ilgileneceğiz. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.