betine giriş betine

Tuşba Belediyesinden YKS’ye girecek öğrencilere moral gezisi

Van’ın Tuşba Belediyesi, eğitime destek amacıyla ücretsiz olarak açmış olduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kursu’na katılan öğrencilerine yönelik motivasyon gezisi düzenledi.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 10:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

  Tuşba Belediyesi, Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak açtığı YKS Kursu’na katılan öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşmaları ve moral depolamaları için gezi düzenledi. Hafta sonu gerçekleştirilecek sınav öncesi Belediye Başkanı Salih Akman’ın talimatları ile düzenlenen gezi çerçevesinde öğrenciler öğretmenleriyle birlikte Akdamar Adası’na götürüldü.

  Van Büyükşehir Belediyesine ait deniz otobüsü ile Akdamar Adası’na geçerek adada bulunan Akdamar Kilisesi’ni gezen ve ‘Ah Tamara’ efsanesini dinleyen öğrenciler, adanın doğal güzellikleri arasında bol bol fotoğraf çektirdiler. Moral depolamaya çalışan öğrenciler, tekne yolculuğu boyunca şarkılar söyleyerek sınav stresinden uzakta eğlenmenin tadını çıkardı.

  Gün boyu eğlenen öğrenciler, yoğun geçen sınava hazırlık sürecinin ardından günübirlik gerçekleşen gezi sonunda gerek kendilerine yönelik ücretsiz olarak açılan kurstan gerekse düzenlenen motivasyon gezisinden dolayı Başkan Akman’a teşekkür ettiler. Öğrenciler, verilen yemeğin ardından belediye çalışanları tarafından araçlarla evlerine bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.