betine giriş betine

Burhan Kayatürk’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Parti Van Milletvekili seçilen Burhan Kayatürk’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Siyaset Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 10:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

 

  TBMM’de yemin eden AK Parti Van Milletvekili ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, makamında ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. Genç ASKON Van Şube Başkanı Ali Vefa Tekin ve yönetim kurulu üyeleri de Burhan Kayatürk’ü ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkür eden Milletvekili Burhan Kayatürk, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye oy veren herkese teşekkürlerini ileterek, “Yapılan seçimlerde milli irade tecelli etti. Şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli bakanlarımızın öncülüğünde Van’ımız başta olmak üzere ülkemizin her bir köşesine hizmetlerimizi daha da arttırarak götürmenin zamanıdır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.